• Hjem
  • Kunnskapsbase
  • Svar på høring om endring av yrkestransportforskriften for etablering av register over vegtransportforetaks disponible kjøretøy

Svar på høring om endring av yrkestransportforskriften for etablering av register over vegtransportforetaks disponible kjøretøy

ATLs høringssvar | 14.01.19 | Sendt til Statens vegvesen
 

Høringen gjelder forslag til endring i forskrift av 26. mars 2003 nr. 401 om yrkestransport med motorvogn og fartøy – yrkestransportforskriften. Endringen omhandler etablering av register over vegtransportforetaks disponible kjøretøy, et behov som følge av opprettelse av et nasjonalt risikoklassifiseringssystem.   

ATL anser dette som naturlige endringer som resultat av behovet for å koble disponible kjøretøy hos de ulike transportvirksomhetene opp mot utførte periodiske kontroller på kjøretøyene.

Vi har ingen innvendinger og gir dermed vår tilslutning til forslaget. Vi takker for muligheten til å komme med innspill.

 

Vennlig hilsen,
Lena J. Fossheim
Rådgiver

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger