Personvernerklæring for Norges Trafikkskoleforbund

Denne personvernerklæringen inneholder generell informasjon om hvordan Norges Trafikkskoleforbund innhenter og bruker personopplysninger, og dine rettigheter når vi behandler disse. Personopplysninger er alle typer informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som blant annet navn, e-postadresse, IP-adresse, og telefonnummer.

 

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Norges Trafikkskoleforbund ved administrerende direktør Rolf Gregersen.

 

Vår kontaktinformasjon er:

Adr: Leif Trondstads plass 6, 1337 Sandvika

Tlf: 22 62 60 80

 

Du kan til enhver tid kontakte oss på post@ntsf.no om noe er uklart, eller hvis du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

 

Formålet med behandling av personopplysninger

For å utføre våre oppgaver, forpliktelser og formål som Norges Trafikkskoleforbund har vi en berettiget interesse i å behandle enkelte personopplysninger. Opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne behandle deg som kunde, samarbeidspartner eller interessent.

 

Som medlem hos oss behandler vi de personopplysningene som er nødvendige for å administrere ditt medlemskap, slik at du for eksempel får tilgang til viktig informasjon, våre tjenester og dine medlemsfordeler.

 

Behandlingsgrunnlaget er således avtale om medlemskap som inngås mellom deg og Norges Trafikkskoleforbund, samtykke eller berettiget interesse jf. GDPR artikkel 6 nr. 1. bokstav a, b eller f.

 

Hvem som har tilgang på dine opplysninger

Vi deler kun personopplysninger med samarbeidspartnere og andre i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle avtale med deg eller yte tjenester du har samtykket til. Når vi bruker databehandlere til å behandle opplysninger på våre vegne, har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen slik at ditt personvern ivaretas i tråd med gjeldende regelverk.

 

Vi gir ikke ut personopplysninger til andre med mindre du samtykker til dette eller det er lovpålagt.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg

I vårt CRM-system, Getynet, lagres informasjon om medlemskap og kurspåmeldinger. Ved innmelding innhenter vi informasjon om trafikkskolenes navn og e-postadresse og du får tilgang til vår medlemsportal. Ved personlig medlemskap samtykker du til at din kontaktinformasjon brukes i «Finn trafikkskole»-funksjonen på nettsiden vår og at adresse, samt e-postadresse blir brukt til utsending av informasjon.

 

Getynet benyttes for e-postmarkedsføring og til utsendelse av nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

Intility og Front er våre systemer for å håndtere e-post-korrespondanse og henvendelser fra medlemmer og publikum. Alle innkommende og utgående e-poster lagres hos Intility og Front.

 

Ved kurs eller arrangementer i regi av Norges Trafikkskoleforbund, vil det tas bilder hvor enkeltpersoner vil kunne bli gjenkjent. Bruk av bilder er forbeholdt markedsføring av våre aktiviteter og benyttes ikke til annet formål. For publisering av bilder/foto av enkeltpersoner i andre sammenhenger benytter vi oss av individuelle samtykkeerklæringer.

 

Vi benytter Google Analytics for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres. Formålet er å få innsikt i hva som interesserer bransjen, samt mål om å forbedre nettsidens funksjonalitet og brukervennlighet. Gjennom verktøyet SurveyMonkey innhenter vi synspunkter fra medlemmer og bransjen.

 

24SO og Value Accounting er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Dette vil være blant annet navn, adresse, ordrer og fakturainformasjon. Ved kjøp av varer i vår nettbutikk registrerer vi opplysninger om deg som er nødvendig for å behandle din ordre. For mer informasjon, se personvernerklæring for www.teoribok.no.

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Dersom du har et medlems- eller kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge dette forholdet varer. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet forhold.

 

Ved påmelding til kurs og andre arrangementer blir kontaktinformasjon lagret hos oss.

 

Opplysninger knyttet til regnskap og fakturering oppbevares i 5 år i henhold til bokføringslovens krav.

 

Din rett til innsyn, retting og klage

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine personopplysninger, sletting av opplysninger du mener er feil eller unødvendige. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke når det er grunnlag for vår lagring av data.

 

Ved endringer i våre tjenester eller gjeldende regelverk, kan vi ha behov for å endre personvernerklæringen vår. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på vår nettside.

 

Dersom du mener at vi behandler dine personopplysninger på en måte som strider mot regelverket kan du klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.no).

 

Kontakt

Kontakt oss på post@ntsf.no for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

 

Personvernerklæringen er oppdatert 01.02.2022