Medlemsfordeler

Norges Trafikkskoleforbund (NTSF) har en rekke samarbeidspartnere som gir medlemmene våre gode avtaler. Som medlem får du blant annet gode rabatter på forsikring, skolebil og juridisk hjelp, samt telefon og drivstoff.

Du kan lese mer om avtalene og se de ulike avtaledokumentene ved å klikke på navnene og logge deg inn i medlemsportalen.

TABS

Trafikkskolenes Administrasjons- og BookingSystem (TABS) er alltid tilgjengelig, tidsbesparende og gir full oversikt over opplæringen. I TABS administrerer du enkelt timebestilling, opplæringskort og betalinger.

– Etablering av trafikkskolen i TABS: kr. 2.400,- (engangsbeløp)

– Lisens per måned: 199,- per bruker (pris ikke-medlemmer: 310,-)

Circle K

Alle medlemmer i Norges Trafikkskoleforbund får rabatt på blant annet drivstoff fra Circle K.

YX

Alle medlemmer iNorges Trafikkskoleforbund får rabatt på blant annet drivstoff fra YX.

Vianor

Gjennom Vianor får medlemmer rabatt på dekk, felger, tilhørende dekkservice, samt vanlig bilservice og dekkhotell.

Verifone

Alle medlemmer får tilbud om betalingsterminaler gjennom avtale med Verifone.

Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV)

Gjennom avtalen med OFV kan medlemmer få tilgang til OFV Kjøretøydata for å sammenlikne ulike biler og få oversikt over hvilke biler som i dag finnes på markedet.

Solid Media

Norges Trafikkskoleforbund har sammen med Solid Media laget en rammeavtale for medlemmer som ønsker å forbedre sin digitale synlighet.

Solid Media hjelper alt fra små foretak til store bedrifter med digital markedsføring. De kan hjelpe med å løfte din skoles navn opp til toppen av søkeresultatene på Google og hjelpe elever med å finne deg gjennom smart bruk av AdWords (Googles annonsesystem) og annonsering i de riktige kanalene.

Les mer om avtalen og de ulike pakkene ved å logge deg inn i medlemsportalen.

ABAX

Våre medlemmer har en avtale på elektronisk kjørebok fra ABAX.

Wahl-Larsen Advokatfirma

Gratis advokathjelp (både jobb-, bransjerelatert og privat) inntil én time per sak, og ut over dette rabatterte timepriser.

Bertel O. Steen

Norges Trafikkskoleforbund har sammen med Bertel O. Steen en avtale som gjelder for personbiler brukt i sammenheng med trafikkopplæring, dette gjelder Mercedes Benz, Peugeot og KIA.

Bilia

Norges Trafikkskoleforbund har inngått en samarbeidsavtale med Bilia. Denne inneholder en rammeavtale for kjøp og leasing av Volvo og BMW/MINI.

Alf Graarud Motor

Medlemmer kan benytte seg av en avtale med MC-butikken Alf Graarud Motor – en av landets ledende motorsykkelforhandlere.

SATS

Norges Trafikkskoleforbund har en avtale med SATS treningssenter, som gir medlemmene rabatt på både nye og eksisterende medlemskap.

Hagland Finans

Som medlem i Norges Trafikkskoleforbund får du fordeler hos regnskapsbyrået Hagland Finans, som tilbyr komplette tjenester innen regnskap, administrasjon og rådgivning. De har også kunnskap om bruk av TABS og integrasjon mot regnskapet.

Finans Norge

Norges Trafikkskoleforbund har sammen med Finans Norge en avtale om avsavnsgodtgjøring. Avtalen gir et fast beløp per dag som avsavnsgodtgjørelse ved skade på skolevogner inntil 15 dager. Det ble fremforhandlet en ny avtale gjeldende fra 1.1.2016.

Nets

Vi har gleden av å tilby medlemmene en rammeavtale på kortinnløsning av Mastercard, Visa, JCB, Union Pay og Diners/Discover gjennom Nets.

Telenor

Samarbeidsavtalen mellom Norges Trafikkskoleforbund og Telenor gir våre medlemmer tilgang til markedets tryggeste mobilabonnement, FLYT, til en attraktivt pris! I abonnementet inngår: Automatisk påfyll av data, Data Rollover og Nettvern. I Flyt M og L inngår også et ekstra datakort.

Phonero

Norges Trafikkskoleforbund har inngått en svært gunstig samarbeidsavtale med Phonero – en av markedets raskest voksende leverandører av mobil- og telefonitjenester til norske bedrifter og offentlig sektor. Mer enn 30.000 bedrifter benytter allerede Phonero som leverandør av mobiltelefoni. 

Kuba

Som medlem får du tilbud om system for internkontroll og HMS fra Kuba.

Gjensidige

Som medlem i Norges Trafikkskoleforbund får du rabatt på både skade- og pensjonsforsikring gjennom Gjensidige.

Falck Helse

Avtalen består av tilgang til Falck Helses døgnåpne tilbud om kriseassistanse.

Intrum

Norges Trafikkskoleforbund og Intrum har en samarbeidsavtale som gjelder inkasso.

Brilleland

Medlemmer i Norges Trafikkskoleforbund får rabatter fra Brilleland på blant annet synsundersøkelse, førerkortundersøkelse og briller/solbriller med styrke.

Automile

Sammen med Automile kan vi nå tilby alle våre medlemmer Automiles elektroniske kjørebok til en uslåelig pris.

Byrået Design & Profilering

Avtalen gjelder bekledning, giveaways og firmagaver, samt bildekorering.

ALÅS

ALÅS leverer alkolås til våre medlemmer. ALÅS er leverandør av den verdensdekkende alkolåsen Autowatch. Deres team vil med hjelp av teknologi sørge for at kundene får den oppfølgingen de trenger, samtidig som de ansatte i hver enkelt bedrift føler seg sikker og ivaretatt.

Expoline

Norges Trafikkskoleforbund har inngått et samarbeid med firmaet Expoline AS, som tilbyr medlemmene rabatterte priser på blant annet annet desinfiseringsmidler.

Fleet Complete

Som medlem i Norges Trafikkskoleforbund får du gode priser på den elektroniske kjøreboka fra Fleet Complete. Her får du en smart og GPS-basert kjørebok. Løsningene er modulbaserte og kan derfor skreddersys ulike behov trafikkskolene har for økt innsikt og dokumentasjon av bilbruken.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.