MAGASINET TRAFIKKSKOLEN

Bladet Trafikkskolen tar for seg ulike temaer fra bransjen – her kan du lese de siste utgavene.
Trafikkskolen er trafikkopplæringsbransjens fagblad. Magasinet sendes ut til trafikkskoler og andre institusjoner som driver med trafikkopplæring, i tillegg til andre aktører i bransjen og myndighetene våre.

Bladet kommer ut fire ganger i året. Vi har et trykket opplag på rundt 2000 eksemplarer, i tillegg til digital versjon.

Har du tips til noe vi burde skrive om? Ta gjerne kontakt med oss.

Siste utgave

Trafikkskolen 2022

Trafikkskolen 2022

Nummer 2
Norge har de laveste dødstallene i trafikken, verdens beste trafikkopplæring og verdens lengste og mest omfattende trafikklærerutdanning. Vi tror det er en direkte sammenheng! Norges Trafikkskoleforbund jobber for å legge til rette for de beste rammevilkårene og en bærekraftig trafikkskolebransje.

I denne temautgaven om arbeidsliv og utdanning, kan du lese mer om blant annet regodkjenning av trafikklærere, utdanningen på Nord universitet og et nytt forskningsprosjekt om teknologiens rolle i opplæringen.

Eldre utgaver

Trafikkskolen 2022

Trafikkskolen 2022

Nummer 1
Årets første utgave av magasinet er en temautgave der vi fokuserer på elektriske kjøretøy. Her kan du lese mer om hva som skjer i trafikkskolebransjen, og få nyttige tips og råd!
Trafikkskolen 2021

Trafikkskolen 2021

Nummer 3
I årets siste utgave av Trafikkskolen kan du kan du lese historien om hvordan administrasjon- og bookingsystemet TABS ble til. Du finner også artikler om at det kan komme lovkrav om alkolås og hvordan NAF trenger hjelp av trafikklærerne. Les mer i bladet her!
Trafikkskolen 2021

Trafikkskolen 2021

Nummer 2
Her kan du lese årets andre utgave av medlemsbladet til Norges Trafikkskoleforbund. Denne gangen kommer bladet i ny form, etter navnebyttet.
Trafikkskolen 2021

Trafikkskolen 2021

Nummer 1
Årets første utgave av ATLs medlemsblad Trafikkskolen tar for seg temaer som mangel på tungbillærere, 16-åringer som velger mopedbil og isbanekjøring på Golsfjellet.
Last flere utgaver