Fagprat: Ett år etter nedstengingen

Fagprat: Ett år etter nedstengingen

For ett år siden valgte myndighetene å stenge ned landet. Vi tar et tilbakeblikk på hvordan vi opplevde dette, ser litt på hvordan bransjen har det i dag og hva vi tror om tiden som kommer.

Store utfordringer ved bestilling av førerprøver

Store utfordringer ved bestilling av førerprøver

Trafikkskoler opplever store utfordringer ved bestilling av førerprøver. ATL ber om økt fokus på brukeropplevelsen og merkantil innsats der ventetidene er verst.

Dette gjelder for de ulike smittevernsnivåene

Etter spredningen av det muterte viruset har regjeringen delt inn smitteområdene i ringer og tiltakene i fire ulike tiltaksnivåer. Her er en oversikt over hvilke regler som gjelder – og ATLs anbefalinger.

Fagprat – her finner du sendingen i opptak

Fagprat – her finner du sendingen i opptak

Fagprat er Autoriserte Trafikkskolers Landsforbunds (ATL) nye webinarserie. Fikk du ikke med deg dagens sending om tilsynet, finnes den i opptak.

Stopper nedleggelsen av trafikkstasjoner

Stopper nedleggelsen av trafikkstasjoner

Stortinget stoppet i går den varslede nedleggelsen av trafikkstasjonene. Dermed vil tjenestetilbudet opprettholdes slik det er i dag. For ATLs medlemmer får vedtaket stor betydning.

Dette gjelder for trafikkskolene i Oslo-området

Det ble i helgen innført nye smittevernsregler i enkelte områder for å hindre spredningen av det muterte viruset som ble oppdaget i Nordre Follo fredag. Her er hva som gjelder for trafikkskolene.

Krav om munnbind for å stoppe virusmutasjon

For å stoppe virusmutasjonen som har spredd seg i Nordre Follo innfører regjerningen inngripende og strenge tiltak. For trafikkskolene betyr det bruk av munnbind.

Fornøyde med kvaliteten på trafikkopplæring

Fornøyde med kvaliteten på trafikkopplæring

Statens vegvesen er fornøyde med kvaliteten på landets føreropplæring. I alt ble det gjennomført 633 tilsyn med trafikkskoler i Corona-året 2020.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.