• Hjem
  • Aktuelt
  • Fjerner restriksjoner for arrangementer og meteren
Fjerner restriksjoner for arrangementer og meteren
Erna Solberg (Skjermdump: NRK)

Fjerner restriksjoner for arrangementer og meteren

24 september 2021

Det er i dag 561 dager siden de strengeste tiltakene i fredstid ble iverksatt i landet – fra og med lørdag klokken 16:00 skal vi tilbake til en normal hverdag, med økt beredskap.

På pressekonferansen fredag 24. september forteller statsminister Erna Solberg at de fleste nasjonale smittevernstiltak fjernes fra og med i morgen, lørdag 25. september, fra klokken 16:00.

Hun forteller at restriksjoner i covid-19-forskriften om arrangementer og sammenkomster oppheves, det samme gjelder da énmetersregelen.

Hva betyr dette for bransjen?

For bransjen vil dette bety at man igjen kan ha fulle kurs og at man ikke trenger å måle opp én meter i bilene.

Statsministeren påpeker at dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon må du teste deg. Du kan gå på jobb eller skole med lette symptomer, men bare dersom du tester negativt. Blir du syk må du isolere deg, blir ikke denne regelen overholdt kan du få bot.

Trafikklærerdagene

– Vi vet det er mange som ønsker plass på Trafikklærerdagene 1. og 2. oktober, og ventelista er lang. Selv om restriksjonene ved arrangementer nå avvikles vil vi ikke kunne åpne fullt opp grunnet lokalene som skal brukes i Oslo Kongressenter, forteller Malin Wee, som er ansvarlig for arrangementet.

Hun sier at dette følges opp fortløpende, og at de som eventuelt får plass fra ventelisten vil få en link på e-post om å bekrefte bestilling.

 

SE HELE PRESSEKONFERANSEN »

 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger