• Hjem
  • Aktuelt
  • Derfor er ventetidene på oppkjøring lange

Derfor er ventetidene på oppkjøring lange

27 mai 2021

Trafikkskolene opplever frustrasjon fra elever og foresatte som opplever lange ventetider på oppkjøring. Enda verre er det for dere vi ikke klarer å gi noen dato før førerprøve i det hele tatt.

Vi er de første til å beklage at det er slik og vi forstår frustrasjonen mange føler.

Bakgrunnen til at det har blitt slik er flere. Norge står midt oppe i en pandemi, med strenge krav til smittevern. Det er en årsak til at ventetidene har blitt som de har. I tillegg har Statens vegvesen kapasitetsproblemer. Det kommer som en følge av at flere ønsker å ta førerkort og at Statens vegvesen ikke har rukket å møte den økte etterspørselen raskt nok.

Hver dag sitter vi klare for å bestille de prøvene vi klarer å få tak i. Det er en tidkrevende og mange ganger håpløs oppgave fordi antall prøver som legges ut er begrenset. 

Trafikkskolen beklager situasjonen vi er oppe i. Vi beklager at elevene må vente og at dere som våre kunder opplever forsinkelser og vanskeligheter rundt det som egentlig ikke burde være noe problem. Samtidig ber vi om forståelse for at det ikke er hos oss forsinkelsen ligger. Vi gjør det vi kan for at du skal kunne få en oppkjøring så raskt som mulig.

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger