Styreleder Per Ove Sercan Husevik og administrerende direktør Torgeir Abusdal

Årets lederkonferanse

26 januar 2018

Årets lederkonferanse gikk av stabelen 25. og 26. januar. Medlemmer fra alle landets fylker var representert på konferansen som hadde fokus på ATL og bransjen i fremtiden.

Framtidsutsiktene for bransjen er viktig og ATL ønsker at medlemmene er med på å bestemme hvilken retning forbundet skal gå i. Styreleder Per Ove Sercan Husevik og administrerende direktør Torgeir Abusdal startet konferansen med å snakke om hva ATL jobber med i nåtid, og hva ATL ønsker å gjøre framover.

Fylkeskoordinatorene deltok som utsendinger fra eget fylke, og fortalte hvordan de jobber med ulike arrangementer i sine respektive fylker. Lederkonferansen er et årlig arrangement som bidrar til at forbundet får innsikt i hva fylkene tenker og jobber med.

Både Bertel O. Steen og Gjensidige var invitert til å snakke om sine tanker rundt framtidens teknologi og hvordan dette vil spille inn i forhold til bransjen vår. Deres tanker ga oss spennende diskusjoner om hvordan trafikkskolene og forbundet kan se ut i framtiden. Vi hadde deretter gruppearbeid som resulterte i en rekke tanker og ideer om hva både bransjen og ATL bør fokusere på.

Administrasjonen holdt også innlegg om ATLs digitalisering og satsning på nettbutikk. I tillegg fikk deltakerne en innføring i hvordan sosiale medier kan brukes til å øke trafikkskolens synlighet på nett.

På kvelden var det middag og speakers corner ledet av styremedlem Jannike Bondevik fra ATL Rogaland. Også her var temaet framtiden, og både Jannike og flere ATL-ere fortalte hvordan de så for seg framtiden.

ATL går en spennende tid i møte der både teknologi og trafikklærerne vil stå i fokus – vi gleder oss til framtiden og alt den vil bringe av muligheter til vår flotte trafikksikkerhetsfamilie.

 

lederkonferanse 4 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger