Innfører munnbindpåbud flere steder

Innfører munnbindpåbud flere steder

På dagens pressekonferanse ble det kjent at regjeringen innfører tiltak etter utbrudd av omikron-viruset. Fra midnatt blir det i områder med mye smitte munnbindpåbud der man ikke kan holde minst én meters avstand.

Teoritentamen best i test

NAF har i samarbeid med trafikklærerutdannelsen ved Nord Universitet testet en rekke teoriapper på nett. Teoritentamen kommer best ut og vinner soleklart! 

Tungbil på agendaen!

Årets tungbilseminar ble avholdt 11. og 12. november. Her fikk drøye 60 deltakere presentert siste nytt om alt fra rammeverket rundt faglærerutdanningen til det grønne skiftet og el-lastebiler.

– Vi har samme felles mål!

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland er opptatt av god kommunikasjon, dialog og forutsigbarhet i det fremtidige samarbeidet med Norges Trafikkskoleforbund.

Se opp for elgen!

Tusenvis av dyr dør på norske veier hvert år. Men hva gjør du om du har kjørt på et dyr? Politiet mener kunnskapen i befolkningen er for dårlig, og ønsker at trafikkopplæringen forsterkes.

Spill deg til mer kunnskap om førstehjelp!

Nå lanseres det digitale læringsverktøyet «Først på skadested». Appen er laget som et spill, og skal bidra til god læring for både trafikklærere og elever. 

Fri til føreropplæring i Rogaland?

Fri til føreropplæring i Rogaland?

Rogaland Fylkesting tar grep for trafikkopplæringen, og vil nå søke Kunnskapsdepartementet om å få starte et prøveprosjekt som gir elevene gyldig fravær for all føreropplæring.

Jon-Ivar Nygård (AP) blir ny samferdselsminister

Jon-Ivar Nygård tar nå over som samferdselsminister, etter ti år som ordfører i Fredrikstad. Norges Trafikkskoleforbund har store forventninger til hans planer for trafikksikkerheten.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.