Åpner for at elevene igjen kan bestille førerprøve

Åpner for at elevene igjen kan bestille førerprøve

I en lengre periode har trafikkskolene bestilt førerprøver på vegne av elevene, nå endres dette. Fra 4. oktober vil det igjen bli elevene som bestiller førerprøve, men de kan fortsatt velge å gi fullmakt til trafikkskolen om ønskelig.

Smittevern og Trafikant i mørket

Smittevern og Trafikant i mørket

Mange trafikkskoler har en travel tid med Trafikant i mørket foran seg. Norges Trafikkskoleforbund får en rekke henvendelser i forhold til smittevern og ønsker å oppfordre til å huske at regelen om én meters avstand fortsatt er gjeldende.

Førerprøver: Siste nytt om situasjonen

Førerprøver: Siste nytt om situasjonen

Norges Trafikkskoleforbund har i dag sammen med Statens vegvesen og Trafikkforum hatt et statusmøte om føreropplæring og førerprøver.

Oppheving av kravet om helseattest for eldre utsettes

27. mai vedtok Stortinget å be regjeringen oppheve kravet om helseattest for eldre bilførere, med virkning fra senest 1. august – samferdselsministeren har nå konkludert med at det ikke vil være forsvarlig.

Førerprøver: Det jobbes videre med situasjonen

Førerprøver: Det jobbes videre med situasjonen

Helt siden utbruddet av Covid-19 startet i 2020, har Norges Trafikkskoleforbund vært aktivt på banen med å jobbe for bransjens beste. Vi kan innrømme at det har vært en vanskelig tid – spesielt med tanke på hvordan vi på best mulig måte skulle jobbe for medlemmene og bransjen.

Hvilke smittevernstiltak skal vi følge?

Etter lang tid med krav om bruk av munnbind og andre smittevernsregler har mange tiltak nå blitt borte. Det er allikevel fortsatt viktig å vite hvilke regler som gjelder lokalt, og hva som står i om trafikkskolene i Covid-19-forskriften.

Dagens førerprøvesituasjon

Dagens førerprøvesituasjon

Det er ingen hemmelighet at bransjen har mange spørsmål om førerprøvesituasjonen. Rundt om i landet er det stor frustrasjon over at det ikke er stor nok tilgang til førerprøver. Norges Trafikkskoleforbund har igjen vært i kontakt med Statens vegvesen for å få en redegjørelse av dagens førerprøvesituasjon – her kan du lese siste nytt.

Timebestilling har kommet for å bli

Statens vegvesen har nå hatt timebestilling for alle tjenester ved trafikkstasjonene i over ett år. Erfaringene er så gode at det er ikke er noen vei tilbake.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.