Nå gjør regjeringen det enklere å bli trafikklærer for tungbil!

25 ekstra studieplasser fra høsten av, og endrede opptakskrav slik at det blir enklere å komme inn med realkompetanse – det er regjeringens første skritt for å motvirke sjåførmangel i Norge.

Vil ta vekk flaskehalsene for å bli tungbillærer

Vil ta vekk flaskehalsene for å bli tungbillærer

En rekke stortingsrepresentanter for Høyre leverte denne uken et representantforslag til Stortinget, der de vil sette utdanningen for å bli tungbillærer under lupen, med mål om å øke rekrutteringen til yrket.

Trafikklærer for tungbil eller yrkessjåfør-opplæringen? Vi vil høre fra deg!

Trafikklærer for tungbil eller yrkessjåfør-opplæringen? Vi vil høre fra deg!

Norges Trafikkskoleforbund og Nord Universitet går nå ut med en nasjonal spørreundersøkelse rettet mot trafikklærere for tunge kjøretøy og yrkessjåføropplæring. Svar på undersøkelsen her!

Ingen endringer i tiltak for bransjen

På pressekonferansen torsdag 13. januar la regjeringen fram sine beslutninger om justeringer og lettelser i koronatiltakene – ingen har spesiell påvirkning på trafikkskolebransjen. 

Munnbind og avstand frem til januar

For å bekjempe smittespredningen av Covid-19, og den nye mutanten omikron, er det nå påbud om 1-meters avstand og munnbind i alle en-til-en-virksomheter.

Ny app gir full kontroll på opplæringen

Nå ligger forholdene til rette for enda bedre kommunikasjon mellom trafikkskole og elev, med den nye appen TABS fra Lime Green Digital.

Ny timebestilling for førerprøver

Onsdag 8. desember lanserer Statens vegvesen ny timebestilling for førerprøver. Se veilederen her!

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.