Oppheving av kravet om helseattest for eldre utsettes

27. mai vedtok Stortinget å be regjeringen oppheve kravet om helseattest for eldre bilførere, med virkning fra senest 1. august – samferdselsministeren har nå konkludert med at det ikke vil være forsvarlig.

Førerprøver: Det jobbes videre med situasjonen

Førerprøver: Det jobbes videre med situasjonen

Helt siden utbruddet av Covid-19 startet i 2020, har Norges Trafikkskoleforbund vært aktivt på banen med å jobbe for bransjens beste. Vi kan innrømme at det har vært en vanskelig tid – spesielt med tanke på hvordan vi på best mulig måte skulle jobbe for medlemmene og bransjen.

Hvilke smittevernstiltak skal vi følge?

Etter lang tid med krav om bruk av munnbind og andre smittevernsregler har mange tiltak nå blitt borte. Det er allikevel fortsatt viktig å vite hvilke regler som gjelder lokalt, og hva som står i om trafikkskolene i Covid-19-forskriften.

Dagens førerprøvesituasjon

Dagens førerprøvesituasjon

Det er ingen hemmelighet at bransjen har mange spørsmål om førerprøvesituasjonen. Rundt om i landet er det stor frustrasjon over at det ikke er stor nok tilgang til førerprøver. Norges Trafikkskoleforbund har igjen vært i kontakt med Statens vegvesen for å få en redegjørelse av dagens førerprøvesituasjon – her kan du lese siste nytt.

Timebestilling har kommet for å bli

Statens vegvesen har nå hatt timebestilling for alle tjenester ved trafikkstasjonene i over ett år. Erfaringene er så gode at det er ikke er noen vei tilbake.

Rolf Gregersen overtar roret

Rolf Gregersen overtar roret

Rolf Gregersen som i en årrekke har vært administrasjonssjef i ATL, tar over roret som direktør samtidig som organisasjonen bytter navn til Norges Trafikkskoleforbund.

Vår nye visuelle identitet

Vår nye visuelle identitet

Vi er nå glade for å kunne lansere vår nye visuelle identitet, som skal gjenspeile organisasjonens ambisjoner og retning. Her kan du lese om veien fram til ny logo.

Endrer forskriften i trafikkskolenes favør

Endrer forskriften i trafikkskolenes favør

Helsedepartementet endrer Covid-19 forskriften og åpner for at trafikkskolene kan holde kurs også når det er innført høyt tiltaksnivå.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.