Vi er klare for framtida – er du?

Vi er klare for framtida – er du?

01 juni 2021

Endringer har hele tiden vært en del av bransjen, både opplæringen og kjøretøyene er i stadig utvikling – og nå var det tid for at organisasjonen endret seg i takt med samfunnet. Den mest tydelige måten å gjøre dette på var ved å endre navn. I april 2021 endret vi navn fra Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) til Norges Trafikkskoleforbund (NTSF). 

Navneedringen har vært i prosess lenge, helt fra vår nye strategi ble vedtatt på landsmøtet i 2019. Er du nysgjerrig på prosessen og hvorfor vi nå har endret navn?

LES OM NAVNEBYTTET » 

Praktisk informasjon om navnebyttet

Da landsmøtet godkjente navnendringen, ble navnet innført så raskt og kostnadseffektivt som mulig. Vi endret det vi kunne med én gang, og har en gradvis tilnærming der det er nyttig.

  • Et eksempel på en rask endring var nettside og kontaktinformasjon. Et eksempel på den gradvise endringen er lærebøkene våre og undervisningsmateriell, dette endrer vi etter hvert som vi trykker opp nye eksemplarer.
  • I forbindelse med navnebyttet fikk både organisasjonen og alle ansatte nye e-postadresser, og e-post som blir sendt til ATL-adresser blir videresendt til rette vedkommende.
  • Vi har endret URLen på nettsiden vår, men man kommer allikevel inn på riktig nettside selv om man bruker den gamle.
  • I forbindelse med endringen har vi utarbeidet ny logo og ny visuell identitet. I prosjektet har vi benyttet oss sterkt av intern kompetanse, men vi har også fått inn ekstern hjelp for å ferdigstille dette.

En ny visuell identitet

I forbindelse med navnebyttet gjør vi også endringer i hvordan vi framstår i form av logo og farger, på denne måten får vår identitet et løft. Logoen er inspirert av veien vi skal sammen – vi samler trafikkskolene og sammen jobber vi for landets trafikksikkerhet. Vi gleder oss til å lansere vår nye visuelle identitet før sommeren. 

Kontakt oss

Vi har nå endret nettadresse, og du vil nå finne vår nettside på www.ntsf.no. I tillegg har vi endret e-postadressene våre. Her finner du vår nye kontaktinformasjon.

Ikke medlem enda?

Har du latt deg inspirere av retningen organisasjonen nå tar, bli med på laget!

BLI MEDLEM » 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger