• Hjem
  • Aktuelt
  • Åpner for at elevene igjen kan bestille førerprøve
Åpner for at elevene igjen kan bestille førerprøve

Åpner for at elevene igjen kan bestille førerprøve

17 september 2021

I en lengre periode har trafikkskolene bestilt førerprøver på vegne av elevene, nå endres dette. Fra 4. oktober vil det igjen bli elevene som bestiller førerprøve, men de kan fortsatt velge å gi fullmakt til trafikkskolen om ønskelig.

Dette ble klart i et møte med Statens vegvesen, Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum i dag. Videre ble det informert om at det åpnes for en lengre tidsperiode av gangen, og det vil dermed legges ut førerprøver fortløpende 16 uker framover.

Statens vegvesen ansetter framover flere nye sensorer, og regner med dette med at kapasiteten for førerprøver vil stabilt bedres i tiden som kommer.

Ny avdelingsdirektør

I møtet ble bransjeorganisasjonene introdusert for Frode Børstad, som er ny avdelingsdirektør i Trafikant, i Trafikant og kjøretøy-divisjonen. Han ser fram til å samarbeide med bransjeorganisasjonene, og ønsker å bli bedre kjent med bransjen. Børstad vil fortsette å ha jevnlige møter med organisasjonene, og ønsker i tillegg å invitere en trafikkskole inn i ledermøtene framover, slik at bransjens utfordringer blir tatt godt tak i.

Statens vegvesen roser trafikkskolebransjen, etter at strykprosenten har gått ned sammenliknet med året 2019.

 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger