Illustrasjonsfoto: Shutterstock.com

Verden er i endring – hva betyr det for bransjen vår?

22.11.2022
Årets Føreropplæringskonferanse er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til dager fulle av spennende temaer som tar for seg fremtiden vår.
Norges Trafikkskoleforbund er medarrangør gjennom Forum for trafikkpedagogikk (FFPT), som i mange år har samlet bransjen til konferanse. Årets konferanse går av stabelen 24. og 25. november, i Stjørdal.
 

Innblikk i fremtiden

Tema på årets arrangement er fremtiden, og vi skal ta et dypdykk inn i alt fra teknologi til spørsmål om dagens føreropplæring er bærekraftig. Tittelen, inspirert av Bob Dylans kjente sang, er «The Times They Are A-Changin´». Vi får blant annet storfint besøk fra samferdselsdepartementet, og fra European Transport Safety Council, som skal gi oss et innblikk i hvordan det går i de andre europeiske landene.

Rolf Gregersen, administrerende direktør i Norges Trafikkskoleforbund, har vært med i planleggingsgruppen. Han gleder seg til det dagene vil bringe.

– Konferansen tar opp mange interessante temaer, spesielt synes jeg det er spennende å høre hva som skjer internasjonalt, sier han.
 
Forum for trafikkpedagogikk er sammensatt av de viktigste aktørene innen føreropplæring: Statens vegvesen, Nord universitet, Oslo Met, NAF, Trafikkforum og Norges Trafikkskoleforbund. Forumet tar utgangspunkt i en felles forståelse for føreropplæringens rolle i trafikksikkerhetsarbeidet, og forvalter dette ansvaret ved å bidra til å øke kompetansen i føreropplæringen.

– Dette er en viktig konferanse for bransjen. På denne arenaen får fagfolk input og kan diskutere føreropplæring fra ulike synsvinkler, sier Gregersen.

Du finner hele programmet på nettsidene til Forum for trafikkpedagogikk.
Kurs og arrangement
facebook