Tips til valg av leverandør

Trenger du hjelp med digital synlighet?

16 februar 2018

Synlighet på digitale flater er et hett tema for tiden, og vi skjønner hvorfor. I et hav av bedrifter og foretak er det viktig å skille seg ut i mengden og bli sett på nettet.

Mange av medlemmene våre er allerede flinke med nettopp digital markedsføring, mange ønsker å komme i gang, men mange er også usikre på hvor man skal starte. Det er mange aktører som jobber med å hjelpe bedrifter med dette, og ATL ønsker å komme med tips til hva man bør tenke på dersom man skal velge en leverandør.

Velg en Google Premier Partner
Googles partner-merke er et bevis på at leverandøren har bestått sertifiseringseksamener og at de har oppdatert produktkunnskap. Dette er noe leverandøren jevnlig må gjøre seg fortjent til å beholde, så dette er et tydelig tegn på kunnskap og seriøsitet. En leverandør med denne sertifiseringen vet hva som er rett markedsføringsstrategi for din bedrift.

Google Partner

Se etter transparente avtaler
Sørg for at alle avtaler du inngår er transparente og forklarer tydelig hva du kjøper. Det samme gjelder fakturaen, også her bør hvert punkt stå detaljert forklart. Med en slik transparent avtale viser leverandøren åpenhet.

Vær nøye med rapporteringen
Leverandørene som er tydelige i sin rapportering og viser hvor hver krone blir brukt er seriøse i arbeidet sitt. Rapporter som gir deg innsyn i hver krone er noe du burde få månedlig. I tillegg bør du sikre at du får en gjennomgang med rådgiveren din slik at du har oversikt over hva du får igjen for den avtalen du har inngått.

Usikker på hvilken leverandør du skal gå for?
ATL har sammen med Solid Media laget en rammeavtale for medlemmer som ønsker å forbedre sin digitale synlighet.

Solid Media hjelper alt fra små foretak til store bedrifter med digital markedsføring. De kan hjelpe med å løfte din trafikkskoles navn opp til toppen av søkeresultatene på Google og hjelpe elever med å finne deg gjennom smart bruk av AdWords (Googles annonsesystem) og annonsering i de riktige kanalene.

ATL har allerede begynt å bruke Solid Media som nå jobber med høyere synlighet på nettbutikken vår teoribok.no. Vi er storfornøyd med resultatet så langt, og ønsker å anbefale Solid Media til medlemmene.

Du kan lese mer om avtalen ved å logge deg inn i medlemsportalen.

 

LOGG INN FOR Å SE AVTALEN

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger