Teoritentamen best i test
TRAFIKKLÆRERSTUDENTER: Mathias Skoglund, Martin Fransrud, Renate Kristin Nicolaisen og Marlene Eugenie Frøge Dønnestad var en del av vårt testpanel. (Foto: NAF)

Teoritentamen best i test

02 desember 2021

NAF har i samarbeid med trafikklærerutdannelsen ved Nord Universitet testet en rekke teoriapper på nett. Teoritentamen kommer best ut og vinner soleklart! 

Appene som var med i testen er «Teoritentamen», «prove.no», «Ta førerkort» og «Teoriappen Bil», «Førerprøven», «Teoriprøven (Ken Li)» og «Teoriprøven (Evjenth Apps)».

Her kan du lese alle testresultatene.

Svært godt faglig innhold

– Vårt testpanel gir Teoritentamen full score med fem av fem mulige stjerner. Testpanelet er enige om at appen har svært godt faglig innhold. Appen tar for seg alle temaene i læreplanen, og panelet mener at det det er høy kvalitet på oppgaver og illustrasjoner, skriver NAF som begrunnelse for avgjørelsen.

Totalt ble syv apper testet, og fokuset lå på brukervennlighet og faglig kvalitet. Spørsmålene panelet stilte seg var i hovedsak om appene er enkle å bruke, om språket er forståelig og om de forbereder eleven til å bestå teoriprøven.

Teoritentamen utvikles av Lime Green Digital, som er samarbeidspartner med Norges Trafikkskoleforbund. 

Gratis lærertilgang

Trafikklærere kan få gratis lærertilgang til Teoritentamen. Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få tilgang.

 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger