Nå er TABS-appen her!

Nå er TABS-appen her!

01 oktober 2021

På Trafikklærerdagene 2021 i dag viste vår samarbeidspartner, Lime Green, frem den nye TABS-appen.

– TABS-appen gir trafikkskolene en ny plattform for å kommunisere med elever og foresatte. Ved hjelp av den nye meldingsfunksjonaliteten i appen kan skolene nå ha direkte dialog med elever og foresatte. Det vil selvfølgelig være innstillinger i TABS som gjør at lærerne kan sette egne regler for om og når de er tilgjengelige for å kommunisere med elevene. I TABS-appen kan elevene også registrere øvingskjøring og dele sine ruter med lærer, sier Thorsten Heberger, produktsjef i TABS.

Videre forteller Thorsten at appen også inneholder funksjonalitetene vi kjenner fra tabselev.no. I månedene som kommer vil Lime Green også legge til annen funksjonalitet i appen som skolene har etterspurt.

– Jeg syntes det er imponerende av Lime Green som får ut disse endringene i rekordfart. Lime Green tar tilbakemeldingene fra trafikklærerne veldig seriøst og tilrettelegger for en bedre kommunikasjon med elevene gjennom TABS. I tillegg er det veldig fint at trafikklærerne kan se hvor øvingskjøringen har funnet sted. Dette vil gjøre det lettere for trafikklæreren å gi tydelige oppgaver på hva som skal øves på og hvor det skal øves, sier fagkonsulent i Norges Trafikkskoleforbund, Pål Andersen. 

Den første versjonen av appen blir gjort tilgjengelig for trafikkskolene og deres elever i løpet av de nærmeste ukene. Det blir lagt ut mer informasjon i TABS om dette på mandag.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger