Vi tilbyr

Lærebøker

Lærebøker

Norges Trafikkskoleforbund leverer «Veien til førerkortet», Norges mest leste fagbokserie. Bokserien oppdateres jevnlig, følger alle læreplaner og finnes i alle førerkortklasser. Dette er ditt beste hjelpemiddel for å bestå teoriprøven.

Læremateriell

Læremateriell

Er du trafikklærer?
I nettbutikken vår finner du alt av læremidler og læremateriell du trenger i undervisningen.

Er du elev?
I nettbutikken finner du det du trenger på veien til førerkortet. Vi har både ekstraspeil, rød L, refleksvester, lærebøker og oppgavehefter.

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem i bransjeorganisasjonen for trafikkskoler – og vi jobber hele tiden for de beste vilkårene for våre medlemmer. Som medlem får du en rekke fordeler, slik som gode rabatter, kurstilbud og spennende fagseminarer.

Høringssvar

Norges Trafikkskoleforbund er høringsinstans for offentlige høringer som angår samferdsel. Ta kontakt med oss dersom du har innspill til høringene. Husk å være ute i tilstrekkelig god tid med innspill da høringssvarene ofte skrives i god tid før fristens utløp.

Adminsystem for trafikkskoler

Trafikkskolenes Administrasjons- og BookingSystem (TABS) er alltid tilgjengelig, tidsbesparende og gir full oversikt over opplæringen.

I TABS administrerer du enkelt timebestilling, opplæringskort og betalinger.

Teoritentamen

Bruk Teoritentamen for å øve til 
teoriprøven

Teoritentamen er hjelpemiddelet for deg som skal øve til teoriprøven. Vi anbefaler å lese teoriboka Veien til førerkortet før du bruker Teoritentamen til å teste deg selv.

  • Norges største oppgavesamling – over 6,500 oppgaver for alle førerkortklasser 
  • Oppgaver laget av Norges Trafikkskoleforbund
  • Laget på samme måte som teoriprøvene hos Statens vegvesen
  • App for iOS og Android

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.