Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Norges Trafikkskoleforbund (NTSF) samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

Personopplysninger er alle typer informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, osv.

FORMÅLET MED BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er å behandle deg som medlemsskole, kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt og informere, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp kurs og eventuelle andre tilbud. Er du medlem i Norges Trafikkskoleforbund har du også samtykket til at din kontaktinformasjon brukes i «Finn trafikkskole»-funksjonen og at e-postadressen blir brukt til utsending av informasjon.
Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

HVORDAN VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn opplysninger som navn, telefonnummer og e-post gjennom påmelding til kurs. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. I tillegg samler vi informasjon om trafikkskolene ved innmelding i forbundet. Ved innmelding oppretter vi også et brukernavn tilknyttet medlemskapet for innlogging i medlemsportalen, her er det kun trafikkskolens navn og e-postadresse som lagres.

HVEM SOM HAR TILGANG TIL DATAENE

Det er kun vi iNorges Trafikkskoleforbund som har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter.

HVOR LENGE LAGRER VI DATA?

Dersom du har et medlems- eller kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge dette forholdet varer. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet forhold.
Ved påmelding til kurs og andre arrangementer blir kontaktinformasjonen lagret hos oss. Du kan når som helst endre dine preferanser, slette eller melde deg ut.

DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.