Teoriboka for personbil er bestselgeren i serien «Veien til førerkortet».

Oppdatert bestselger!

23.02.2022
Lærebokserien «Veien til førerkortet», med teoriboka for personbil i front, fyller 45 år i år. Nå er bestselgeren oppdatert og kommer i nytt opplag.
Norges Trafikkskoleforbund tilbyr lærebøker i alle førerkortklasser. «Veien til førerkortet for personbil» selges i om lag 15.000 eksemplarer i året, og er med det vår desidert bestselgende lærebok.

– Den oppdaterte læreboka for personbil har blant annet nye grafiske illustrasjoner, mer informasjon om viltpåkjørsler og flere andre mindre oppdateringer, sier Jannicke Johansen, kunde- og innkjøpsansvarlig i Norges Trafikkskoleforbund.

Selv om boka er oppdatert, kan den forrige boka fortsatt benyttes.
 

Kontinuerlige oppdateringer

– Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere lærebøkene våre slik at alle følger trafikkopplæringen og de nyeste læreplanene. Denne gangen var det læreboka for personbil sin tur, men vi har allerede tidligere i år oppdatert lærebok for motorsykkel, sier Johansen.

Neste bok ut er lærebok for moped, der ny utgave kommer i løpet av våren. I fjor ble blant annet teoribok for traktor, og teoribok for buss, lastebil og vogntog oppdatert.
 

45 år med «Veien til førerkortet»

I løpet av de de siste 45 årene er det kommet til stadig flere titler. I dag utgir Norges Trafikkskoleforbund om lag 30 titler.

– Noen av bøkene skriver og oppdaterer vi selv, samtidig som flere av bøkene skrives av innleide forfattere med lang fartstid i trafikkopplæringsbransjen. Vi har stort fokus på faglig innhold, sier Johansen.

Lærebøkene er nøye tilpasset læreplanen og gjeldende opplæringsmodell, og tilpasset undervisningen hos trafikkskolene.
 

Anbefaler Teoritentamen.no

Norges Trafikkskoleforbund anbefaler å bruke lærebøkene parallelt med trafikkopplæringen på en trafikkskole. Om elevene i tillegg bruker teoritentamen.no aktivt, til å øve på det de har lært, bør de være godt rustet!

Alle lærebøkene til Norges Trafikkskoleforbund er å finne på www.teoribok.no eller i bokhandlere rundt om i landet.
Besøk nettbutikk

Lærebøker
facebook