Skjermbilde fra reklamefilmen, regissert av Harald Zwart.

Nye reklamefilmer setter øvelseskjøring og ledsagerkurs på agendaen!

08.03.2022
Lange Flate Ballær 3 kommer på kino 1. april, og Norges Trafikkskoleforbund har inngått et samarbeid med filmskaperne. Resultatet er to ulike reklamefilmer som vil bli vist på nett og i sosiale medier.
Norges Trafikkskoleforbund ønsker å sette øvelseskjøring og ledsagerkurs på agendaen.
 

Fiksjon og virkelighet

– Ikke alt er som på film, og her ser vi så absolutt hvordan det ikke skal gjøres. Vårt mål er å vise at trafikkskolene tar ansvar for trafikksikkerheten. Vi vil sette søkelys på hvor viktig det er å starte tidlig med øvelseskjøring, og hvordan trafikkskolene kan være en god samarbeidspartner gjennom hele opplæringsløpet, sier Rolf Gregersen, administrerende direktør i Norges Trafikkskoleforbund.

Det er viktig for Norges Trafikkskoleforbund å vise fram viktigheten av jobben våre medlemsskoler gjør med tanke på Nullvisjonen. Med disse filmene vil vi oppfordre elever og foresatte til å ta kontakt med en trafikkskole før man begynner med øvelseskjøring.

– På den måten etableres et godt samarbeid tidlig i opplæringen. Ledsageren vil få viktige innspill til øvelseskjøringen, og eleven vil kunne øvelseskjøre riktig ved å ha kontakt med en trafikklærer, sier Gregersen.
 

Se filmene her
Gratis reklamefilm for medlemmene

Medlemsskolene i Norges Trafikkskoleforbund kan fritt bruke reklamefilmene, og får også tilbud om å sette på sin egen logo og slagord på filmen. Reklamefilmene kan med dette fritt brukes til å markedsføre egen trafikkskole, for eksempel på egne nettsider eller i sosiale medier.
 

Er du på utkikk etter trafikkskole?

I Finn trafikkskole-funksjonen vår kan du søke etter trafikkskole i nærheten av der du bor. Du kan også se hvilke trafikkskoler som tilbyr ønsket førerkortklasse, søke etter fremmedspråk eller se hvilke trafikkskoler som tilbyr opplæring med for eksempel elbil.
Finn trafikkskole


 
Trafikkopplæring
facebook