Vår nye visuelle identitet

Vår nye visuelle identitet

14 juni 2021

Vi er nå glade for å kunne lansere vår nye visuelle identitet, som skal gjenspeile organisasjonens ambisjoner og retning. Her kan du lese om veien fram til ny logo.

En organisasjons visuelle identitet er viktigere nå enn noen gang tidligere. Det er et hav av bedrifter som ønsker å vise seg fram – og derfor er det viktig at vi er synlige og tydelige i vår kommunikasjon, både med medlemmene, resten av trafikksikkerhetsfamilien og samfunnet.

LES OM NAVNEBYTTET »

I forbindelse med navnebyttet som ble vedtatt på årets landsmøte i april, gjør vi nå også endringer i hvordan vi framstår i form av logo og farger – på denne måten får vår visuelle identitet et løft.

Logoen

En logo vil oppleves ulikt for alle, og vi kan alle tolke den forskjellig. Logoen skal signalisere åpenhet og inkludering. Den symboliserer også reisen på veien for trafikklærer og elev. Med vår nye logo har vi også hatt disse temaene i bakhodet; en samlet bransje, vår posisjon i samfunnet og veien videre. Disse temaene passer godt med vår strategi og visjon som ble vedtatt i 2019.

Vår nye logo kommer i fargen blå, men vil også brukes i svart eller hvit der dette er mest hensiktsmessig. Da logoen ble utformet var det viktig for oss å ha en logo som passer både digitalt og på trykk, og at den kan brukes i alle de ulike kanalene vi bruker – alt fra sosiale medier og nettside, til medlemsblad og lærebøker.

Vi ønsker å være hele landets bransjeorganisasjon, og derfor kommer også logoen med versjoner på nynorsk, samisk og engelsk. Disse kan medlemmene bruke for eksempel på egne nettsider, på refleksvester eller på bilene, om ønskelig.

Fargevalg

Fargen blå har vi valgt å videreføre fra vårt gamle navn, Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL). Blått viser seriøsitet og tillit, og dette passer godt både til vår organisasjon og våre medlemmer. Blått gjenspeiler også vårt varemerke Veien til førerkortet, og henger sammen med fargene i nettbutikken. På denne måten ser man fortsatt sammenhengen mellom de to.

Vi har i tillegg innført en rekke sekundærfarger som skal skape kontrast og balanse.

farger

Du vil se mer av den visuelle profilen vår framover – både logoen, de nye fargene og resten av vår nye identitet vil bli implementert gradvis på blant annet nettside, i nytt materiell og nye utgaver av medlemsbladet Trafikkskolen.

 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger