Rolf Gregersen overtar roret

Rolf Gregersen overtar roret

14 juni 2021

Rolf Gregersen som i en årrekke har vært administrasjonssjef i ATL, tar over roret som direktør samtidig som organisasjonen bytter navn til Norges Trafikkskoleforbund.

Rolf Gregersen har lang fartstid i Norges Trafikkskoleforbund når han nå overtar roret som administrerende direktør.

Han begynte i daværende Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) i 2012 som prosjektleder. Oppgavene var primært knyttet til IT og gjennomgang av IT-kontrakter. Avtalen med Lime Green om overtakelse av Teoritentamen var inngått året før, men avtalen om drift og utvikling av det som het NettAdmin ble gjennomgått og resultatet var en konkurranseutsetting og profesjonalisering.

– Jeg er veldig glad for at vi i dag har gode samarbeidspartnere i Lime Green og TABS som forvalter disse oppgavene på en utmerket måte. Tjenestene de leverer er helt i front hva gjelder digitalisering av arbeidsrutiner og tilbud til elevene, sier Gregersen.

Styret ønsker han velkommen som administrerende direktør for Norges Trafikkskoleforbund.

 

IMG 7694

Her er styreleder Per Ove Sercan Husevik sammen med Rolf Gregersen.

Mange viktige oppgaver framover

Han mener Norges Trafikkskoleforbund står foran mange viktige oppgaver. 

– I et kort perspektiv er tilgang på prøver hos Statens vegvesen og pandemien det som står øverst på listen. Men vi har mange store og tunge saker som vi skal jobbe med i et litt lengre perspektiv. Blant de er utdanning av tungbillærere, utredning om trafikkskolene skal kunne gjennomføre førerprøver som Høyre har foreslått, og selvsagt innføringen av Norges Trafikkskoleforbund som vårt nye navn, sier Gregersen.

Tidligere har Rolf Gregersen jobbet i DnC/DNB og han har også vært ansatt som økonomidirektør i to ulike datterselskaper til Siemens.

Derfra gikk han over til å bli konsulent og prosjektleder, der han blant annet hadde ansvaret for å lede opplæringen av rundt 2000 ansatte i Monter og Optimerakjeden da de oppdaterte sitt logistikk- og kassesystem.

Sin formelle utdannelse har han fra Universitetet i Oslo hvor han studerte matematikk og informatikk.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger