Anbefaler bruk av munnbind
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Anbefaler bruk av munnbind

30 november 2021

Regjeringen innfører nå en nasjonal anbefaling om å bruke munnbind på kollektivtransport, i taxi, i butikker og på kjøpesentre der det ikke er mulig å holde avstand.

Også i skolebilen kan det være vanskelig å holde avstand mellom elev og lærer. Det er i dag ikke et påbud, men en anbefaling å bruke munnbind. Anbefalingen gjelder fra i dag, tirsdag 30. november.

– Mitt hovedbudskap er at pandemien ikke er over, den er over i en ny fase. Vi skal gjennom en vinter som vil kreve at vi holder kontrollen, for smitten vil være blant oss, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap), da han i dag informerte om status og videre løp for regjeringen sin koronahåndtering.

Norges Trafikkskoleforbund oppfordrer til å følge med på både nasjonale og lokale tiltak som kommer.

NAF øvingsbaner

NAF øvingsbaner bestemte på ledermøte mandag 29. november at NAF skal ha lav terskel for å innføre krav om munnbind på øvingsbanene sine. Slik situasjonen er nå er det en nasjonal anbefaling å bruke munnbind og NAF velger derfor foreløpig å ikke sette krav om munnbind på noen av øvingsbanene.

Det er Regionslederne som bestemmer om et krav om munnbind skal innføres på en øvingsbane, men det gjøres i samråd med banelederen på den aktuelle øvingsbane. Er du som trafikklærer bekymret for smittesituasjonen, oppfordrer NAF til å ta det opp med Samarbeidsutvalget (SU) ved din øvingsbane, som igjen gir beskjed til banelederen.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Norges Trafikkskoleforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Norges Trafikkskoleforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger